Kosova Hacker Grup


You are not connected. Please login or register

Gta san andreas Ktu jan 3 san andreas llojit te ndryshum

Go down  Message [Page 1 of 1]

Goschee


Admin
lutemi vini re:

SA-MP kërkon GTA: SA (DVD lojë për PC) v1.00 SHBA / BE-së.
Version 2.0 e DVD version mund të reduktohen në 1,0 duke përdorur një third-party patch
Steam dhe versionet e Direct2Drive GTA: SA nuk mbështeten dhe nuk mund të reduktohen.
Shkarko SA-MP klientit installer nga 1 pasqyrë dhe instaloni programin për të dosjen tuaj GTA San Andreas.

SA-MP 0.3a Klienti (Downloads: 191998) Mirror nga serverFFS
Screenshots

San Andreas Multiplayer (SA: MP) është një modifikim për Grand Theft Auto: San Andreas i cili kthehet ajo në një lojë multiplayer. You can play over the internet (or LAN) with up to 500 other people. Ju mund të luajnë gjatë internetit (ose LAN) me deri në 500 njerëz të tjerë. You need the original Grand Theft Auto: San Andreas PC game to play San Andreas Multiplayer. Ju duhet origjinal Grand Theft Auto: San Andreas PC lojë për të luajtur San Andreas Multiplayer.

SA: MP specifike

Përveç kërkesave standarde Player Single, SA: MP nevojat e mëposhtme:

55.6MB free Hard Drive space
Një Internet Connection (512k + Broadband rekomandohet shumë për lojë të qetë online)
Një kopje e GTA San Andreas për PC - V1.0 [NOT V1.01, v2.0, V3.0]


Shkarkimi

. Hapi i parë dhe më e lehtë është për të shkarkuar SA: MP Klienti nga e internetit. Shkarko faqe mund të gjenden në http://www.sa-mp.com/download.php - Është e nevojshme që të kontrolloni rregullisht këtë faqe, sidomos në qoftë se ju merrni "Incorrect Versioni" gabimet pas disa javë.

Install
Thjesht drejtuar shkarkoni dhe të instaloni në dosjen tuaj GTA San Andreas.: Lista default është:

C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\
Është shumë e rëndësishme që SA: MP është instaluar në të njëjtin vend si gta_sa.exe. Kjo është e rëndësishme si SA: MP nevojat kryesore San Andreas fotografi për të kandiduar. Ju duhet të shihni dritaren e mëposhtme me San Andreas para tuaj drejtorin e zgjedhur. I Nëse kjo është slected, kliko install - nëse jo, shfletoni për dosjen e parë.Ky proces automatik i instalimit duhet të zhvillohet një shkurtore emrin SAMP në tavolinën e punës tuaj, nëse ajo nuk ka kontroll në dosjen tuaj GTA San Andreas - vetëm këtë skedë të hapur për të zgjedhur një server.


Find a Server

Një screenshot tregon SA: MP browser, me një server të zgjedhuraGjetja e një server është e thjeshtë - të drejtuar shkurtore e reja të krijuara në tavolinën e punës tuaj (samp.exe), dhe shfletuesi do të pop-up. Kliko ne internet "tab në fund të klientit për pyetjen masterlist, dhe ju do të shihni se çfarë është e paraqitur në imazhin e mësipërme.


Vetëm të dhëna të nevojshme përdorues në këtë faqe është të shkruani emrin tuaj në emrin "terren, në krye të dritares së shfletuesit. Pastaj, thjesht zgjidhni një server që ju dëshironi, right-click mbi të, dhe shtypni "Connect". Nëse të gjithë shkon mirë, kjo do të ngarkesës deri San Andreas me server zgjedhur, dhe ju do të luajnë San Andreas me kudo deri në 200 njerëz të tjerë!

Nëse luaj online nuk ka filluar, shih lista e problemeve të përbashkëta. Në qoftë se keni nevojë për më shumë ndihmë kontrolloni [forum.sa-mp.com forums]

Shiko i parë juaj
Parë që ju do të shihni në San Andreas Multiplayer është zgjedhja klasë, ku mund të zgjidhni lëkurë që ju dëshironi për të luajtur si. Në disa gamemodes zgjedhjen e një lëkurë do të zgjedhin se çfarë jeni në ekip, apo çfarë roli do të luajë në lojë. Lëkurave të ndryshme mund të ketë armë të ndryshme - kjo është e gjitha Gamemode-varur. Në gamemode treguar, LVDM, lëkurë nuk ka ndonjë aftësi të veçantë, të armëve apo role - ajo është thjesht kozmetike. Për të lëvizni nëpër lëkurat në dispozicion për shtyp çelësat majtas ose djathtas në tastierën tuaj dhe shtypni Shift kryesore tuaj për farë. Në qoftë se një lëkurë është pjesë e një skuadre të caktuar pastaj Scroll nëpërmjet tyre normalisht do të tregojë se cilin ekip do të jetë në qoftë se ju zgjidhni se ku duhet të lëkurës.

Një numër i elementeve të tjera kyçe të SA: MP mund të shihet në screenshot, të cilën unë tani do të detajuar.

Chat Box
Chatbox mund të gjendet në top-la qoshe të ekranit, dhe siguron një mënyrë për përdoruesit për të biseduar me njëri-tjetrin. Ju mund të shtypni mesazhe duke përdorur T, `, ose F6 çelësat. Ju mund toggle chat dritare dhe off duke përdorur kryesore F7.

Vrasin Info Window
"Vrasin dritare" info mund të gjenden në mes të anën e djathtë të ekranit. Ajo tregon kush e vrau kush dhe çfarë arma vdekje ishte, si edhe tregon vetëvrasjet apo vdekjet gjenerike. . Kjo mund të tregohet / fshehur duke shtypur F9.

Game Keys
Key Përshkrimi
F1 Displays në ndihmë lojë menu
T Lejon ju të bisedoni dhe të hyjë komandon
Shift Zgjedh një karakter ndërsa në ekran pjellem
F4 Ju lejon të reselect një karakter (për vdekje)
F5 Tregon të dhënat e rrjetit (p.sh.: bandwidth usage)
F6 Një alternative e "T" (chat)
F7 Paraqet / hides chat dritare (presion dy herë toggles heqjen HUD)
F8 Merr një screenshot
F9 Shows / hides vdekje "" dritaren
F10 Fsheh HUD
G Ju lejon të hyjë në një makinë si një pasagjer
H Ju lejon të xhiruar, ndërsa pasagjerëve (me SMG)
Esc Paraqet / eliminon shtypur juaj aktual

:- Si SA: MP është ndërtuar në majë të lojës San Andreas, gati të gjithë çelësat janë saktësisht të njëjtën deputet si lojtar vetëm me përjashtim të disa SA:-komandat specifike: --

Si për të gjitha komandat e tjera, pikërisht ata janë të njëjtë si lojtar të vetëm. Nëse ju nuk keni luajtur San Andreas para është shumë e rekomanduar që ju të luajnë me Single Player parë - edhe nëse kjo është vetëm misionet e para. . Një shumë e luajtur SA: MP përfshin njohuri për lojtar vetëm në vetvete, sidomos detyra të tilla si ngarje rreth apo në kërkim të vendeve për të blerë shëndetësor / armëve

GTA San Andreas FULL DownloadDownload Linkleri ( 7 Part )

- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part1.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part2.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part3.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part4.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part5.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part6.rar
- rapidshare.com GTA.San.Andreas_www.rapidoyun.com.part7.rar

Rar PASS :www.rapidoyun.com
San Andreas 2006 - Copland

File name: Copland2.0.rar
File size: 754.64 MB
Date Added: 11-09-2007

Downlaod : http://download807.filefront.com/sjzblsswkzmg/9002709/Copland2.0.rar


= San Andreas? 2006 - COPLAND = is an ultimate collection of over 160 GTA San Andreas modifications made by independent authors from allover the world. 2006 - COPLAND = është një koleksion përfundimtare e mbi 160 modifikime GTA San Andreas bëra nga autorët e pavarur nga allover bota. To view all features, visit this website : Hometown.aol.de Për të parë të gjitha karakteristikat, vizitoni faqen e internetit: Hometown.aol.de

= SAN ANDREAS? = San Andreas? 2006 - COPLAND = ist eine ultimative Sammlung von ?ber 160 GTA San Andreas Modifikationen von den verschiedensten Autoren aus der ganzen Welt. 2006 - COPLAND = është një koleksion i fundit i? Mbi 160 Ndryshimet GTA San Andreas nga autorë të ndryshëm nga e gjithë bota.
Um eine Liste aller Ver?nderungen zu sehen, besucht bitte diese Website : Hometown.aol.de Për të parë një listë të të gjitha Ver? Ndryshime, ju lutem vizitoni faqen e internetit: Hometown.aol.de

For opening the downloaded file, you will need winRar. Për hapjen fotografi shkarkuar, ju do të duhet WinRar.
Zum Entpacken der downgeloadeten Datei wird winRar ben?tigt. Për hap zinxhirin Shkarkuar winrar ben foto? LLOGARI.

PLAY THE NEXT LEVEL !!! PLAY NEXT LEVEL!

LEGAL STUFF LIGJORE STUFF
============== ==============

1. 1. = San Andreas? = San Andreas? 2006 - Copland = is free - authors give their mods for free to the web, 2006 - Copland = web është e lirë - autorëve të japin mods e tyre falas për të,
so I give you = San Andreas? kështu që unë ju jap = San Andreas? 2006 - Copland = for free too! 2006 - Copland = falas too!
So, you CAN NOT PROFIT on = San Andreas 2006 - Copland = ANYWAY !!! Pra, ju nuk mund të fitimit më San Andreas 2006 = - Copland = anyway!

2. 2. You USE = San Andreas? Ju SHFRYTËZIMI = San Andreas? 2006 - Copland = at your OWN RISK !!! 2006 - Copland = në VET RREZIK tuaj!
I'm not responsible for any hardware damage, errors, lost any information Unë nuk jam përgjegjës për asnjë dëmtim të hardware, gabime, humbi çdo informacion
caused by using = San Andreas? shkaktuara me përdorimin = San Andreas? 2006 - Copland = !!! 2006 - Copland =!

3. 3. You don't have to install = San Andreas? Ju nuk keni nevojë të instaloni = San Andreas? 2006 - Copland =, 2006 - Copland =
but if you will, your GTA San Andreas? por në qoftë se ju do tuaj GTA San Andreas? will have a lot of changes. do të ketë shumë ndryshime.

4. 4. You can host = San Andreas? Ju mund të presë = San Andreas? 2006 - Copland = download on your website, 2006 - Copland = shkarkoni në web faqen tuaj,
but please notice me about this. por ju lutem njoftim mua në lidhje me këtë. The only RULE is, that the RAR-FILE has to be COMPLETE !!! SUNDIMI i vetëm është, se RAR-Foto duhet të jetë kompletuar!

5. 5. GTA San Andreas? GTA San Andreas? is copyrighted by Rockstar Games? është copyright nga Rockstar Games? & Take Two? & Merr Dy?
All Carnames & Trademarks are property of their owners. Të gjitha Carnames & Marka janë pronë e pronarëve të tyre.
All Mods are property of their Developers. Gjitha mods janë pronë e zhvilluesit e tyre.Grand Theft Auto: San Andreas Snow (2009)


AL
Mënyra të reja për GTA SA! Nthm kemi dimër! Të gjithë në borë, rrugët, malet, qielli dimër, dëborë dhe thëllim makinave, veshje për të ngrohta! Maud nuk kërkon origjinal, shtoi rroba të reja, makinat, armët, misione, dhe shumë më tepër ... super easy!


INFO

Title: GTA Snow Mod
Genre: Action / FPS
Platform: PC
Developer: Rockstar Games
Language: English


Sustem requirements:

CPU 1.5 GHz, 256 Mb, 128 Mb Video
All Inclusive
Size: 813 mb

Downlaod :

hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part01.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part02.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part03.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part04.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part05.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part06.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part07.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part08.rar.html
hotfile.com GTASA_Christmas_2009_YMT.part09.rar.html

View user profile http://khgdc.2areg.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum